TRACTAMENTS

Implants dentals

No deixis mai de somriure

TRACTAMENTS

No volem que el teu somriure ni la teva qualitat de vida es vegi minvada per la manca de peces dentals o el seu mal estat.

Els implant dentals són sens dubte la millor solució quan hem perdut dents i volem recuperar la nostra salut dental, la nostra qualitat de vida i millorar la nostra estètica.

  • En la primera visita es realitza un estudi personalitzat de cada pacient amb radiología i CBCT.
  • Ens permet dissenyar digitalment, amb imatges digitals de l'anatomia, la col·locació dels implants i la intervenció quirúrgica.
  • La implantologia és la solució quan tenim pèrdua de peces o quan l'arrel està massa deteriorada, i així recuperar la funcionalitat de la boca i la seva estètica.
  • L'implant és una arrel artificial de titani inserida en l'ós maxil·lar mitjançant cirurgia.
Els avantatges que poden oferir els implants respecte altres solucions clàssiques són varis.

Entre ells ens aporten més comoditat, durabilitat i no menys important, estètica. Com a conseqüència d'aquests anteriors en permeten millor higiene, i per tant salut bucodental.

Les solucions clàssiques, com els ponts, protèsis removibles, tenen com inconvenient que han de recolzar-se en dents veïnes que pateixen la sobrecàrrega, i no aporten la comoditat ni la estètica que poden donar els implants.

Els implants es consoliden com la opció més avançada de tractament per a la substitució de peces dentals i poden servir per molts pacients.

S'aconsella desprès de la intervenció i rehabilitació amb implants reguir un pla de seguiment amb revisions periòdiques.

CONTACTA

Vols mes informació sobre els implants?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637