TRACTAMENTS

Estètica Dental

El teu somriure diu molt de tu

TRACTAMENTS

Les teves dents i la teva boca impecables

Treballem perquè les teves dents i la teva boca siguin estèticament també impecables

Perquè les teves dents són molt més, formen part del teu somriure i de la teva personalitat, No només reporta beneficis estètics, sinò tambè l'autoestima.

 

  • Carilles. Les carilles dentals són la solució més innovadora d'estètica dental per a les persones que tenen un problema més pronunciat de desgast dental i volen millorar el seu somriure. És la millor elecció quan les dents presenten un color fosc o taques superficials, una forma irregular, quan hi ha alguna petita fractura, una lleugera mala posició o espais entre les dents. Les carilles et permeten triar la forma i el color que vulguis per les teves dents, creant una dentadura perfecta. Tan és així, que molt famosos, com Cristiano Ronaldo, Penèlope Cruz, David Bustamante o Demi Moure s'han realitzat carilles per millorar i canviar la seva estètica. Aquest tractament d'estètica dental és molt senzill, només es col·loca sobre la peça dental una làmina de compòsit o porcellana, i fem contornejament estètic per corregir alteracions.
  • Blanquejament dental. Recupera la lluminositat del teu somriure amb els nostres tractaments de blanquejament dental, especialment dissenyats per la teva boca i amb la utilització de materials i compostos de primera qualitat.
Avantatges

En aquest camp, Saldent buscarà la millor opció, blanquejament, reemplaçar empastament, canviar forma i mida, posició de les dents, reparar-ne trencades o optar per unes dents més naturals.

Tots els nostres tractaments d'estètica dental i bucal els realitzen els professionals especialitzats en aquesta àrea amb les tècniques més innovadores i la tecnologia més actual.

CONTACTA

Vols mes informació sobre estètica dental?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637