TRACTAMENTS

Implants dentals en un sol dia

No deixis mai de somriure

Treballem amb el revolucionari tractament, que permet en un sol dia la realització complerta de l'implant i de les dents, col·locant la pròtesi en la mateixa sessió en que duem a terme la cirurgia.

Aquesta tècnica suposa una avenç important en implantologia oral, però només poden realitzar-ho professionals específicament formats i qualificats.
Els nostres doctors disposen de la qualificació i l'experiència de tractament amb un gran nombre de pacients satisfets.

  • Ràpida millora de la qualitat de vida: en un dia es realitza la cirurgia i el pacient surt de la clínica amb dents funcionals.
  • Temps de tractament més curt: el temps total del tractament és molt més curt que amb les tècniques convencional.
  • Millor estabilitat: inclús amb mínim volum ossi l'estabilitat és perfecte.
  • Redueix el número d'implants a realitzar.
  • Realització amb sedació conscient si es requereix
Com es realitza?

En primer lloc procedim a la col·locació de la pròtesi fixa provisional i posteriorment es col·locarà la definitiva, totes dues ancorades als implants.

El mateix dia es realitzen els implants que subjectaran la pròtesi. Un cop acabada la cirurgia s'adapta la pròtesis temporal perquè s'ajusti perfectament, i el pacient torna a casa amb les dents funcionals.

Posteriorment, es realitzaran visites periòdiques per a revisions fins que als 4-5 mesos es col·loqui la pròtesi definitiva un cop hagi conclòs el procés de cicatrització.

CONTACTA

Vols mes informació sobre els implants en un sol dia?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637