TRACTAMENTS

Ortodòncia

La millor ortodòncia és la que no es veu

TRACTAMENTS

Els nostres ortodoncistes et recomanaran el tipus d'ortodòncia que millor s'adapti al teu cas

Ortodòncia Invisible. La alternativa als braquest, per la seva comoditat i millora estètica.

Braquets metàl·lics o ceràmics. Un disseny que permet planificar el tractament de principi a fi

  • Ortodòncia Invisible. La alternativa als braquest, per la seva comoditat i millora estètica. A Saldent apostem per Invisaling®. Es tracta d'un tractament 100% personalitzat. Dissenyant amb un programa de 3D segons les característiques de cada pacient, podem calcular amb precisió l'evolució i durada del tactament, ja que obtenim una imatge clara del resultat final.
  • Braquets metàl·lics o ceràmics. Utilitzem els braquets estètics Tip-Edge®, un disseny que permet planificar el tractament de principi a fi. Les dents es mouen amb una menor tensió d'ancoratge, sense tracció cervical o implants. El seu disseny únic fa que el tractament sigui més còmode per als pacients i redueix el nombre de visites necessàries.
Invisalign

Invisalign és un tractament ortodòntic nou que permet alinear les dents gràcies als alineadors totalment transparents anomenats "aligners". Comptem amb un professionals certificat per Invisaling amb àmplia experiència i formació continuada.

Invisalign ha revolucionat el món de l'ortodòncia solucionant els principals handicaps per al pacient, com són el problema estètic, la dificultat per a una correcta higiene i eliminant les molèsties ocasionades dels brackets.

A Saldent utilitzem una plataforma digital en 3d que permet al pacient veure virtualment com serà l'evolució i el resultat final de les seves dents amb la aplicació de l'Invisaling.

CONTACTA

Vols mes informació sobre l'ortodòncia?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637