TRACTAMENTS

Odontologia preventiva i conservadora

Perquè la prevenció és el millor tractament

Per tenir una boca sana, és bàsic mantenir un correcta higiene bucodental, amb la tècnica adeqüada.

Res ens enorgulleix més que comprovar dia darrera dia com un correcte seguiment dels nostres pacients evita altres tractaments més invasius.

  • Tenim especialistes amb una gran experiència en odontologia preventiva i conservadora, que, unit amb els millor aparells de radiologia, ens permeten diagnosticar i prevenir patologies importants.
  • Treballem amb un Programa de Prevenció Personalitzat adaptat a les característiques, necessitats i problemàtiques de cada pacient.
  • Les nostres màquines d'última generació de radiologia digital, imatges 3D, ens aporten la informació més precisa i fidedigna de les dents dels nostres pacients i ens permet avançar-nos en el tractament i conservar la vostra salut dental.
Cal tenir en compte

No obstant, hi han factors de risc importants a conèixer, com per exemple si s'ha patit o es pateix alguna enfermetat periodontal, en el aquest cas caldrà realitzar visites amb més freqüència pel seu tractament.

La diabetes, com a desordre del metabolisme, pot afectar les nostres dents si no es mantè amb correcta higiene bucodental, per lo que el control de la enfermetat és important.
El tabasquisme tambè augmenta el risc de patir patologies que afectin la nostra boca.
A les primeres visites realitzem sempre una radiografia panoràmica, per poder veure en conjunt l'estat global de la boca, dents i maxil·lars, i poder detectar possibles estructures ocultes com queixals dels senys o quistes odontogènics. Per a un estudi més profund disposem de la última tecnologia en radiodiagnòstic, el CBCT 3D (Cone Beam Computed Tomography). Es tracta d'imatges en 3D de l'anatomia.

CONTACTA

Vols mes informació sobre odontologia preventiva i conservadora?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637