TRACTAMENTS

Radiologia

El que no es veu no es pot tractar

TRACTAMENTS

Les radiografies dentals permeten detectar dany a les genives i dents que no són visibles durant una revisió rutinària. La radiografia dental és usada pel dentista per realitzar un estudi en profunditat dels maxil·lars, peces dentals, genives o estructura de la dentadura que sense aquesta tecnologia no seria perceptible.

Hem invertit en els millors equips de radiologia per obtenir unes radiografies de la boca i de les dents dels nostres pacients el més precises possibles per diagnosticar i tractar de la forma més adequada i personalitzada cada una de les patologies.

  • Els nostres equips de radiologia digital ens aporten la màxima precisió amb el mínim de radiació pels nostres pacients.
  • A les primeres visites realitzem sempre una ortopantomografia, radiografia general i panoràmica de la boca, per visualitzar en conjunt l'estat global dels maxil.lars i de les dents, detectant possibles estructures ocultes, com ara, queixals del seny i quist odontogènics.
Radiografies intraorals

Tanmateix realitzem radiografies intraorals, molt útils per a l'estudi de càries, per aprofundir al detall la visió de la dent i les estructures adjacents.

A més a Saldent, disposem de l'última tecnologia CBCT 3D (Cone Beam Computed Tomography), que ens aporta imatges digitals en 3D de l'anatomia. Això ens permet un estudi personalitzat de cada pacient i realitzar el millor diagnòstic, i així doncs proposar el tractament més adequat.

CONTACTA

Vols mes informació sobre radiologia ?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637