TRACTAMENTS

Odontopediatria

Els teus fills mereixen una atenció especial

TRACTAMENTS

Especialistes en odontopediatria

Perquè els teus fills mereixen una atenció especial a Saldent comptem amb especialistes en odontopediatria, professionals que s'han preparat especialment pel tractament odontològic dels nens, guiant el pacient a hàbits bucodentals i alimentaris saludables.

És aconsellable des de ben petit cuidar-se la boca per tenir una boca sana de gran.

La primera visita a l'odontopedriata ha de ser a la sortida de dents de llet, fent seguiment i detecció precoç de càries o necessitat d'ortodòncia en el moment oportú, i per tant per prevenir alteracions com per habituar al nen a la visita al dentista.

 

  • Les càries en els nens es tracta, però depenent de si es tracta de dents temporals o definitives, el tractament és diferent. Si la càries no afecta el teixit nerviós d'una dent temporal, es procedirà al seu empastament, però si aariva al nervi es farà un pulpotomia o tractament de conductes. Pel que fa les extraccions de les dents temporals es realitzaran només quan no hi hagi altre solució, és adir, quan la infecció ha destruït les arrels de la dent.
  • És important saber que qualsevol infecció en una dent temporal pot afectar a la dent de temporal. Es pot caure en l'error de pensar que com les dents de llet caurna no cal preocupar-se per la dentició temporal, però les dents definitives poden sortir amb taques, lesions o malformación a conseqüència de no tractar a temps la dent temporal.
CONTACTA

Vols mes informació sobre l'odontopediatria?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637