TRACTAMENTS

Pròtesis fixes i removibles

Recupera la salut i la bellesa del teu somriure

TRACTAMENTS

Amb les pròtesis dentals solucionem els problemes de manca o deteriorament de peces dentals o de problemes de salut.

Treballem perquè les teves pròtesis no es converteixin mai en un problema sinó en una solució

  • Amb les nostres pròtesis fixes o removibles deixaràs de patir i tornaràs a menjar i a somriure amb tranquil·litat, cosa que millora l'autoestima
  • Perdre una o vàries peces genera malalties de l'articulació, de la geniva, el desplaçament de peces adjacents i afavoreix l'aparició de càries. Sovint evitem tractaments més costosos, complexos si no fem tractament necessari en el moment adeqüat.
  • Treballem diferents alternatives, tant en materials com en dissenys de pròtesis dentals, però a Saldent treballem amb els millor i darrers materials i tècniques, aconseguint resultats perfectes i amb les mateixes funcions que les dents originals, sempre amb solucions 100% individualitzades.
Disseny de pròtesis per ordinador, precisió i qualitat

A Saldent realitzem les teves pròtesis amb el sistema Cad-Cam dental, un sistema tecnològic digital avançat que ens assegura el disseny i l'elaboració de les pròtesis dentals extremadament precises i de la més alta qualitat.

La tecnologia CAD (disseny assistit per ordinador) CAM (Fabricació Assistida per Ordinador) dental és la tècnica més innovadora disponible i suposa un avenç molt important amb relació a l'odontologia convencional. Ens permet fabricar les pròtesis a partir d'una reproducció digital tridimensional de la boca, aconseguint una pròtesis perfecte i adaptada escrupolosament a la boca del pacient.

D'aquesta manera, el pacient veurà per ordinador una simulació del resultat final del seu tractament abans de realitzar-se.

CONTACTA

Vols mes informació sobre les pròtesis fixes i removibles?

Omple el següent formulari o truca directament al 977 353 637